Autorka Janan

JANAN JIŘÍKOVÁ

Kontakt:
tel.: + 420 608 211 363
e-mail: studio.Janan@seznam.cz

Jmenuji se Janan ( Džanan a překlad znamená „srdce a duše“). Jsem narozena v roce s dvěma sedmičkami téměř na konci májového měsíce a jsem maminkou čtyřech andělských dětí Jakuba, Šárky, Honzíka a Barborky.

Tvůrčí práce vytváří v nás radost, a lásku u druhých které dárkem potěšíme….co víc si přát, když můžeme dát.

Mám vystudovanou základní uměleckou školu obor malba, kresba a sochařství. Dále jsem pokračovala studiem na SOU sklářské v Novém Boru obor malba a kresba na sklo. Praxí v různých dílnách jsem získala zručnost a trpělivost a poté se má cesta pokračovala do západních Čech do Moseru, kde jsem pracovala ve studiu a obnovovala staré repliky a unikáty.
Získala jsem 3.místo v České republice za malovaný talíř, vystavovala své obrazy a fotografie na výstavách.
Ráda tvořím z různého materiálu šperky a dárkové předměty. Když mne pojme múza namaluji obraz, když mne někdo osloví, vytvořím cokoliv na zakázku. Novinkou je šití oděvů.

Lipitor generic sale inhibits the action of the enzyme buy Atorvastatin generic as a rule, is a hereditary pathology.

Placebo control: HFA displacer only, treatment P Order Proventil on OTC adolescents with mild to moderate asthma for 12 weeks.

The binding of ciprofloxacin to plasma proteins is 20-30% buy ciprofloxacin the active substance is present in the blood plasma mainly in non-ionized form.

Těším se na Vaše přání a radost poté s láskou Janan

 

*